Tunghantering

Tungtransport

Vi på Great Moving har med många års erfarenhet av tunghantering den utrustning som krävs för att kunna flytta ett piano på ett säkert sätt. Kontakta oss för att få hjälp med er pianotransport eller flytt av andra tunga och otympliga föremål.

Professionell flytt av piano

 

En pianoflytt kan orsaka stora problem för de flesta. Det krävs kunskap, erfarenhet och framförallt rätt verktyg för att kunna flytta tunga och otympliga pianon. Ett piano är för många en kär ägodel och därför kan det vara en fördel att anlita professionell hjälpa vid pianoflytt.

Skräcken uppstår oftast när man som oerfaren lekman inser att pianot inte går in i hissen utan man måste därför ta sig ner via trapporna. Det kan dessutom vara farligt att flytta en stor och tung pjäs utan rätt kunskap och verktyg. Skador på både person och egendom uppstår lätt då lekmän försöker utföra uppgifter man inte är vana vid att utföra, som exempelvis tunghantering.

Greatmoving har lång erfarenhet av att flytta pianon, flyglar och orglar på ett säkert sätt. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag som är i behov av hjälp att flytta tunga föremål från a till b. Det kan vara flytt från ett rum till ett annat eller flytt till en annan adress. Vi ser till att flytten, vare sig den är kort eller lång, utförs på korrekt sätt. Allt för att undvika skador på personer, föremål och inventarier såsom golv och väggar.