Magasinering

Magasinering

 

flyttfirma stockholm, Flyttfirma, billigt flyttfirma, flyttfirma stockholm pris, flyttföretag, flytta, flytthjälp stockholm, flytthjälp, ab moving, flyttfirma stockholm priser.

Det finns många anledningar till att man behöver magasinera. Ska du flytta till ett mindre bohag och får inte plats med alla dina saker? Har ni bestämt er för att byta ut inredningen där hemma utan att vilja slänga den gamla? Det kan vara möbler som inte får plats i det nya boendet, men som man inte vill göra sig av med. Det kan vara föremål som du inte har användning för på ett tag eller kontorsmöbler som kan vara bra att ha i reserv. Oavsett anledning så finns våra lokaler disponibla för magasinering av allt från enstaka föremål till hela bohag och kontor. Vi erbjuder magasinering till privatpersoner, företag och den offentliga sektorn.

Vid magasinering av möbler och föremål ser vi till att de plastas in eller emballeras för att skydda dem på bästa möjliga sätt. Hos oss står möblerna tryggt och säkert under tiden de förvaras. Självklart finns vi alltid tillgängliga när du har behov för att hämta det du har valt att magasinera hos oss.

Kostnaden baseras på hur mycket och hur länge ni vill magasinera. Med oss uppstår inte heller några oväntade kostnader, när du väljer att magasinera hos oss vet du alltid hur mycket du kommer att betala. Skicka ett mail till info@greatmoving.se eller ring oss på telefon 072 94 99 991 så berättar vi mer om våra lokaler och kommer med ett kostnadsförslag. Enklare än så kan magasinering i Stockholm inte bli.