072-949 99 91

Great Moving

Flyttfirma i Stockholm

  • Prisvärt – Vi har alltid goda priser
  • Alltid Fastpris – Inga överraskningar!
  • 50% RUT-Avdrag
  • Ett Populärt val av Flyttfirma bland Stockholmsbor
  • Alltid Extra Försiktiga så att flyttgodset inte skadas
  • 50% RUT-Avdrag
  • Alltid Gratis Offert

Kontakta Oss

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert

Alltid Punktliga och Effektiva

Alltid Extra Försiktiga

För Dig Med Höga Krav På Service

Kvalitet Utan Kompromisser

Ska du flytta? Då borde du ha med GreatMoving i värderingen. Eftersom att vi alltid har haft superbra flyttpriser har vi snabbt blivit ett mycket populärt val av flyttfirma i Stockholm.  När du arbetar med oss kan du förvänta dig att slutfakturan stämmer överens med offerterat pris. Vi operar enbart med fasta priser eftersom vi tycker det viktigt att du inte får några prisöverraskningar.

Vi har håller alltid ett extra öga öppet för försiktighet. Det värsta som kan hända i en flytt är att dina ägodelar går i sönder.  Vi följer även villkoren för Bohag 2010, Kontor 2003 och är registrerade för F-skatt.

Grattis Offert

Fyll ut våran kontaktschema och berätta lite om flytten. Du kommer då att få en skräddarsydd flyttplan utformat efter just ditt behov. Vi vill gärna fungera som en vägledare och rådgivare under flytten. Eftersom att vi har flyttat hundratals av gånger så har vi lärt oss hur man ska flytta så effektivt som möjligt, så våra bästa tips och råd bistår vi mer än gärna med! (Inklusive råd ang Rut-avdrag om det skulle behövas)

Kontakta oss nu via offertförfrågan på sidan eller direkt på telefonen. Tillsammans  diskuterar vi fram en flyttplan som fungerar för båda parter. Vi ser fram emot att höra från dig! Bästa hälsningar, GreatMoving

Våra Tjänster

Våra nyckelord är: Kvalitet, Goda Priser, Nogrannhet

Nu tänker du säkert att “Kvalitet, Goda priser och nogrannhet” säger väl alla flyttfirmor att dem är? Läs vidare här för att ta reda på varför vi är speciella?

Om vi ska vara helt ärliga, konkurransen blant flyttfirmor i Sverige och framför allt i Stockholm är stenhård. Det finns över 30 flyttfirmor bara i Stockholm. När GreatMoving stiftades så förstod vi att i en sån här typ av bransch så är det “starkast som överlever”. Vi började kartlägga vad kunder var nöjda med och vad kunderna var missnöjda med. Efter många sena kvällar på kontoret så hade vi kommit till en konklusion av vad våran flyttfirma ville stå för.
Här är en sammanfattning:

1. Professionalitet
Vi vill vara en synonym för flyttproffs. För oss innebär det att Alltid utföra en mer eller mindre perfekt flytt. Alltid dyka upp i tid, Aldrig kompromissa kundernas vägnar, Alltid hålla det man lovar är solklara minimum.

2. Genuin Flyttfirma
Att vara “Äkta”, att inte sätta ekonomisk vinst framför människor, att inte använda fula “säljknep” eller pressa kunder till att göra affärer med oss. Att alltid ge våra dig den absolut bästa servicen och rådgivningen vi är kapabla till – oavsett om du blir kund eller inte!

3.  Goda Priser
Vi önskar att vara bland de rimligare flyttalternativa. Eftersom att en flytt redan brukar vara kostbar så kan det vara en stor bonus om flyttfirman inte fakturerar ett arm och ett ben för sina tjänster. Våra goda priser har mer eller mindre blivit en de vanligaste orsakerna till att våra kunder väljer oss.
“Man får vad man betalar för” tänker du säkert. Men vi vill försäkra dig om att vi aldrig kompromissar på kvalitet. Vi har flyttat otaliga gånger och lärt oss med tiden hur man kan flytta så effektivt som möjligt. Eftersom att vi är effektivare använder vi mindre tid och därav det låga priset.

Vi lärde oss att våra kunder bland annat inte önskar en flyttfirma som:
*Kommer försent
*Inte behandlar dina ägodelar med respekt, tar sönder saker
*Är klumpiga, lämnar repor i golv, lister osv
*Har generellt dyra priser
*Överraskar sina med en slutfaktura som är mycket högre än offerterat
*Inte pratar Engelska eller Svenska

Hela våran verksamhet är utformat efter vad marknaden vill ha : En geniun flyttfirma, som dyker upp i tid med ett leende på läpparna, flyttar som avtalt 100% anmärkningsfritt och som håller vad dem lovar i form av priser, kvalitet och tidsramar.

Kontakta gärna oss på e-post eller telefon så kan vi visa att våra ord är verklighet.

Intresserad?

Kontakta Oss Nu – Få Gratis Offert Fort!

Contact Us

OR Call Us

072-949 99 91

Copyright 2016 – 2018 © Alla rättigheter reserverade GreatMoving Sverige AB.

Tryck för att ringa