Flyttstädning – Våra bästa tips

Att tänka på när du ska göra flyttstädningen själv

Om du har bestämt dig för att utföra flyttstädningen själv är det viktigt att du har några få saker u bakhuvudet.
Efter hundratals av flyttstädningar har vi lärt oss mesta om flyttstädning. I det här blogginlägget tänker vi dela med oss
våra absolut bästa tips för en lyckad flyttstädning.

Först och främst, varför är det viktigt att utföra flyttstädningen så nogrann som möjligt?
Om du utför städningen korrekt kan det leda till att hyresvärden håller tillbaka en del av din deposition för att finansiera
en kompensationsstädning. (Detta brukar inte vara billigt). Mäklare, hyresvärdar, köpare eller nästa hyresgäst kan klaga.
Och då är det du som står som ansvarig.

Våra bästa tips:

Ha en punktlista och fälj punklistan slaviskt. Ta bara ett rum i taget och byt inte rum förrens hela rummet är 100% färdigt.
Rekommenderad ordning är att börja med att ta bort allt i rummet, damma av alla ytor inklusive lister, vitvaror, inne och utanför skåp.
Efter det så tar du fram dammsugaren och kör ordentligt. Därefter är det dags för moppen. Använda gärna någon form av grön såpa eller
något annat miljövänligt och giftfritt rengöringsmedlet. Såporna kommer alltid i koncentrat så spä ut med vatten innan du börjar att moppa.

Börja alltid att städa längst in och jobba dig ut ur rummet, detta gäller för samtliga steg. Det kan även vara klokt att ta toaletterna absolut sist.

Att utföra en flyttstädning är ett maraton och inte en spurt. Förbered dig på att det kommer att ta lång tid. För att göra tiden gå snabbare så ordna trevlig musik som du gillar
i en högtalare eller i ett headset.

Ditt mindset ska vara kvalitet och inte kvantitet. När man ska städa så stora ytor kan det bli lätt att man slarvar eller börjar ta genvägar.
Detta är det absolut värsta som kan hända eftersom när du kompromissar på nogrannhet på just en flyttstädning så uppstår det ofta klagor nästa ägare/hyresgäst.

Ska du välja en flyttstädningsfirma?

Låter detta för omständigt? Isåfall kan det vara ett alternativ för dig att anlita en städfirma som har utfört tusenvis av flyttstädningar tidigare. Dem vet oftast vad som krävs
för att utföra en grundlig och perfekt städning utan att få några klagomål. De flesta flyttfirmor kan även ge dig ett gott paketpris om du väljer dem som din flyttfirma och städfirma för flyttstädning.
Vi på GreatMoving erbjuder försiktigt sagt väldigt förnuftiga priser på våra paket. Det fina med våran flyttstädningsdeal är att vi faktiskt också erbjuder en nöjdkundgaranti.
Detta betyder att om du får ett eller flera klagomål (händer väldigt sällan) så kommer vi tillbaka och rättar upp i allt som behövs att rättas upp i…. Utan att ställa massa frågor eller att ta extra betalt!

 

Vill du läsa om våra paketpriser? Kontakta oss på denna sidan

Tryck för att ringa