Great Moving

Flyttfirma i Solna

  • Förnuftiga, Fasta priser utan överraskningar!
  • Gott val av Flyttfirma i Solna
  • Extra öga för försiktighet och perfektion
  • 50% RUT-Avdrag på arbetskraft
  • Alltid Gratis, pliktfria offerter
  • Alla i vårat GreatMovings team är branschveteraner

Kontakta Oss

Kontakta oss och Få en Offert Direkt

Alltid Punktliga och Effektiva

Alltid Extra Försiktiga

För Dig Med Höga Krav På Service

Flyttfirma Solna

Ska du flytta från/till Solna? Vad är viktigt för dig när du väljer flyttfirma en solnaområdet?

Greatmoving starka sidor är framförallt våran långa erfarenhet som har gett oss ett sjätte sinne för flytt samt våran prissättning.

Våra priser är alltid fasta – utan undantag. Det betyder att du aldrig kommer att få några överraskningar när du samarbetar med oss. Vi tycker även att det är viktigt att värna om vår fina natur, därför lånar vi ut kraftiga, robusta flyttlådor till er som sedan kan återanvändas av nästa kunder. Givetvis är utlåtandet av flyttkartonger helt gratis.

Processen går till på följande sett:

1. Ring oss eller fyll ut våran flyttformulär. Vi kommer att kontakta dig och återkomma med våran absolut bästa pris.

2. Om du tycker att offerter är rimlig, så går vi för guld!

3. Vi kommer och hjälper dig med flytten till avtalad avtalad tid, plats och pris!

Det du behöver att veta:

1. RUT-avdrag 50%. När du beställer flytthjälp har du rätt till rut avdrag upp till 50% av arbetskostnaden. Detta täcker i princip allt förutom flyttmaterial och flyttbilen. Vi hjälper dig från start till slut och förklarar mer än gärna hur RUT-avdraget fungerar. Men det är viktigt att du faktiskt har rätt till upp till 50% rabatt!

2. Förberedelser

Det är viktigt att vi kommer överens om när flytten ska utföras, var vi träffas, när vi träffas, var vi ska flytta. Det är även viktigt att ni säger till oss om ni själva kommer att packetera flyttgodset eller om ni vill att vi ska vara med att emballera allt åt er.

Om ni inte kommer att vara på plats under flytten så är det viktigt att vi gör en smidig märkningssystem så att vi vet var vi ska ställa alla flyttlådor.

Vi kommer att agera som ett bollplank under hela flytten så om det dyker upp några funderingar så svarar vi givetvis mer än gärna på allt samman!

Vanliga frågor:

Flyttar ni överallt?

Vi flyttar i överallt i mån om tid. I vissa perioder (oftast i slutet av månaden) så har vi ofta mycket att göra och då kan det vara svårt att tajma in en utlandsflytt exempelvis. Vi har nästan alltid tid för att flytta lokalt i Stockholm/I stockholms förorter.

Om du ska flytta en längre sträcka så hör gärna av dig så kommer vi att ge dig ett svar relativt fort. Men vi värderar helt klart alla uppdrag!

Kan ni bistå med flyttstädning?

Vi hjälper er mer än gärna med den sista flyttstädningen. Här är det en riktigt grov, detaljrik flyttstädning som gäller med en 100% nöjdkundgaranti. Garantin innebär att om det är någonting som du eller hyresvärden upplever som dåligt så kommer vi och rättar upp i detta utan extra kostnader. (Obs, detta är extremt ovanligt, händer ungefär på 0.4% av alla flyttstädningar. Men det är en bra garanti som vi hoppas kan skänka dig lite extra trygghet på att arbetet kommer bli gjort med ett extra öga för perfektion)

Läs mer om våran våran flyttfirma i Stockholm
Läs mer om våra flyttjänster i Kungsholmen

Intresserad?

Kontakta oss, få gratis offert direkt!

KONTAKTA OSS

ELLER RING OSS

072-949 99 91

Copyright 2016 – 2018 © Alla rättigheter reserverade GreatMoving Sverige AB.

Tryck för att ringa