Great Moving

Flyttfirma i Bromma

  • Billiga, Fasta priser utan att kompromissa på kvalotet!
  • Vanligt val av Flyttfirma i Bromma
  • Extra öga för försiktighet och perfektion
  • 50% RUT-Avdrag på arbetskraften
  • Alltid kostnadsfria offerter
  • Sjätte sinne för flytt

Kontakta Oss

Kontakta oss och Få en Offert Direkt

Alltid Punktliga och Effektiva

Alltid Extra Försiktiga

För Dig Med Höga Krav På Service

Flyttfirma Bromma

Vi hjälper dig med flytt, flyttstädning, emballering, montering och ja, i princip allt relaterat till flytt i trakterna.

Om du bor i Bromma, eller ska flytta till Bromma, så önskar vi att hjälpa dig med flytten från start till slut.

Kontakta oss på våran telefon eller på vårat offertschema så kan vi skräddarsy en personlig flyttplan efter just era unika önskemål.

Så varför väljer våra kunder oss framför andra flyttfirmor?

För att göra en kort sammanfattning så står GreatMoving för fasta, låga priser utan överraskningar. Vi står för trygghet och kvalitet. Vi står för miljövänlighet och kundservice.

Låter det för bra för att vara sant?

Isåfall så är du mer än välkommen att läsa våra tidigare kunders upplevelser och erfarenheter med oss.

Vad är bra att tänka på innan flytten?

Det första är att boka in flyttfirman i god tid innan. Hos GreatMoving så fylls tiderna upp väldigt fort och vi uppskattar därför om våra kunder har några veckors framförhållning så att ni kan vara säkra på att ni får en tid. Särskilt viktigt är det i hektiska tider såsom slutet av månaden och efter semestern.

Det är även viktigt att ni ställer undan saker som vi inte ska flytta, det enda som borde finnas på golvet under flytten är flyttlådor, möbler och andra saker som ska med i flyttbilen.

Om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta våran kundtjänst som mer än gärna svarar på alla dina funderingar.

Vilka tjänster erbjuder ni i Bromma?

Det mesta som behövs erbjuder vi. För att kort sammanfatta våra tjänster så omfattar detta Flytt, Företagsflytt, flyttstädning, fast städhjälp, utlandsflytt, emballering, magasinering (uthyrning av Förråd/temporär förvaring av möbler osv) Montering, packetering och mycket mer.

Hur beställer jag flytten till / från Bromma? Vad är nästa steg?

Din beställning kan börja här på denna sidan, scrolla till toppen av sidan och fyll ut kontaktformuläret. Det som kommer att hända då är att den kommer till en av våra rådgivare som kommer att kontakta dig och ge dig en detaljerat offert och plan över flytten.

Om du tycker att detta är rimligt så säger du ja tack till offerter och därefter kan du förvänta dig att allt sker enlig avtal utan avvikelser.

Pianoflytt Bromma – Kan ni flytta mitt piano/kassaskåp?

Ja, en av våra specialitéer är faktiskt tunghantering. Vi kommer med rätt redskap och rätt bärtekniker för att kunna utföra de absolut tyngsta och svåraste lyften. OBS: Det är viktigt att du säger till oss om detta innan så att vi kommer förberedda. Detta är en tjänst som kräver extra energi och specialbemanning. Den är inte en del av våran standard flyttpaket så därför är det alltså viktigt att du nämner detta innan du beställer flytten.

Stockholm generellt

När du flyttar i Stockholmstrakterna så är en fördel våran långa erfarenhet. Vi har utfört hundratals av flyttar i Stockholms alla stadsdelar (Kungsholme, Norrmalm, Söder, Vasa, Bromma, Enskede, Hägersten osv osv). Det betyder att vi kan alla genvägar och detta leder i sin tur till att din Stockholmsflytt blir både billigare och effektivare.

Vill du ha tips på vad man kan göra i Stockholm?

Läs mer om Stockholms skolor

Läs mer om våran Flyttfirma

Intresserad?

Kontakta oss, få gratis offert direkt!

KONTAKTA OSS

ELLER RING OSS

072-949 99 91

Copyright 2016 – 2018 © Alla rättigheter reserverade GreatMoving Sverige AB.

Tryck för att ringa