Bohagsflytt

Bohagsflytt

Ska du flytta till andra sidan stan eller flytta till en annan stad? Kanske bara flytta hälften av möblerna till en annan bostad? Vi på Greatmoving kan hjälpa dig med flytten, vi har professionella medarbetare som sörjer för att flytten utförs på ett rätt, snabbt och smidigt sätt!

Din tid är lika värdefull som vår och vi är därför alltid på plats på avtalad tid. Vårt team har lång erfarenhet i flyttbranchen och är vana att jobba tillsammans. Därför kommer flytt processen att blir mer effektiv och den totala kostnaden kommer vara lägre.

Vi sätter stor fokus på långsiktiga förhållanden med våra kunder och miljövänlighet faller sig naturlig in i vår verksamhet. Greatmoving använder sig av teknologiska hjälpmedel för att alltid ta den kortaste vägen mellan adresserna. Våra chauförer är upplärda med eco körning och arbetar kontinuerligt för att minska miljöpåverkan.

Vi har många år på nacken och vet hur man planlägger en vällyckad flytt, ta gärna kontakt med oss för rådgivning!

Vi kan hjälpa till med montering, demontering av möbler, tavelupphängning, gardinupphängning och annat du behöver hjälp med i samband med flytten.

Vi tillhandahåller flyttkartonger, klädgarderober, tavelkartong och packpapper som ni kan hyra eller köpa vid flytt.

Ibland är det skönt att slippa packningen, därför kan ni anlita oss istället för det. Vi utför packning helt eller delvis. En del kunder vill enbart ha hjälp med packning av glas och porslin. Ni bestämmer hur mycket hjälp ni vill ha med packningen. Packning utförs oftast dag innan flytt.

Märk dina flyttlådor för att enkelt kunna hitta dem i ditt nya hem när du sorterar. Märk särskilt de lådor som innehåller ömtåliga saker och måste hanteras varsamt. Var uppmärksam på saker som innehåller brandfarliga ämnen, då vissa ämnen inte får transporteras av flyttfirmor.

Inga dolda kostnader, alla priser vi lämnar är inkl. moms.

Vi har en minidebitering på 2 timmar som gäller på vardagar.

På helg är det 4 timmars minidebitering.

Vi erbjuder utkörning av packmaterial samt inhämtning av packmaterial till rimliga priser.